Telefon: ++387 65 536 157

e-mail: nsabic@ornament.ba

Radno vrijeme> 7-15 h 

Ornament d.o.o. Ornament d.o.o. Kvalitet bez kompromisa

 

 
 
 

PVC ograde se proizvode od petokomornog pvc profila postojanog na UV zračenje, u beloj i braon boji što im garantuje dug vek. PVC ograda je vrhunski proizvod napravljen od prvoklasnog materijala. Kvalitetna završna obrada plastičnoj ogradi daje sjaj i čini je glatkom. PVC ogradica je otporna na uticaj UV zraka i ne treba je farbati. Boja se prostire kroz ceo materijal pa su ogrebotine neprimjetne. PVC ogradice neće truliti, razgrađivati se ili rđati poput ograde izrađene od drugih materijala. PVC ograda se koristi za zagrađivanje dvorišta, balkona, terasa.

PVC ograde proizvode se u širini od 76mm i 60mm, debljine 22mm, a dužine po želji kupca. Naša PVC ograda se montira brzo, lako i jednostavno na sve materijale, ne zagađuje životnu sredinu jer se proizvodi od materijala kog je moguće reciklirati. Nije im potrebno nikakvo dodatno održavanje ni farbanje.

Središnja komora naših plastičnih ograda je izrađena u vidu saća, pa se fiksiranje za metalne ili drvene nosače ograde može izvoditi šrafovima za drvo i lim – tzv. holšrafima ili tzv. torban šrafovima.